TYÖHYVINVOINTIVALMENNUS
VALMENNUKSEN TAVOITTEET
Vuorovaikutus: Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on edistää henkilöstösi tiimiytymistä. Hyvä tiimihenki on avain innovatiiviselle sekä inspiroivalle työympäristölle. 

Työstressin vähentäminen ja työpäivästä palautumisen edistäminen: Luomme työyhteistö- ja yksilötasolla työkaluja stressin vähentämiseksi sekä pyrimme liikunnan avulla edistämään työpäivästä palautumista. 

Kannattavuus: Valmennuksemme tähtää TULES-sairauksien sekä työstressin ennaltaehkäisyyn ja tätä kautta pitkäaikaisten sairauspoissaolojen vähenemiseen. Tutkimusten mukaan 1 työhyvinvointiin panostettu euro tuo 6 euroa takaisin. 
 1. VUOROVAIKUTUS
 2. PALAUTUMINEN
 3. KANNATTAVUUS
YHTEISTYÖSSÄ
PALAUTETTA
Yli 500 asiakasta
 1. TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITA
  4,6/5
 2. MOTIVOIVAA VALMENNUSTA
  4,5/5
 3. ASIANTUNTEVAA PALVELUA
  4,7/5
SISÄLTÖ
Nimi
Sähköposti
Viesti
Puhelinnumero
Lähetä

OTA YHTEYTTÄ! 

Sovi tapaaminen ja lähdetään yhdessä tekemään työtä työhyvinvoinnin puolesta.

 1. Tiimitreenit ja workshopit
  Tiimitreenit ja workshopit
  Workshoppien ja tiimitreenien tavoitteina on lisätä henkilöstösi yhteishenkeä, ennaltaehkäistä TULES- sairauksia sekä vähentää työstressiä ja edistää työpäivästä palautumista.
 2. Alkukartoitus
  Alkukartoitus
  Alkukartoituksessa tunnistamme kuormitustekijät MotiOnen työhyvinvointianalyysin ja Firstbeatin sykevälivaihtelumittauksen avuilla.
 3. Loppukartoitus
  Loppukartoitus
  Loppukartoituksessa (MotiOnen työhyvinvointianalyysi ja Firstbeatin sykevälivaihtelumittaus). havoinnollistetaan muutokset, päivitetään henkilöstön hyvinvointisuunnitelma.
 4. Valmennus
  Valmennus
  Jokaisella työntekijällä on henkilökohtainen valmentaja, joka suunnittelee yksilön tavoitteiden mukaisen hyvinvointisuunnitelman.
OTA YHTEYTTÄ
ASIAKASSIVUT