Workshopit 

Järjestämme workshopeja, jotka yhdistävät tiukat fatkat käytännön arkeen.
Katastrofi työpaikalla
Kaupunkisuunnistus
Paintball
Workshopit

Hyvinvointi-workshopit

Workshopimme yhdistävät tiukan faktan käytännön arkeen. Tarjoamme työkaluja esimerkiksi stressinhallintaan, palautumiseen,  työergonomiaan sekä vuorovaikutustaitojen kehittämiseen.

Tutustu workshopien esimerkkisisältöihin tarkemmin alla!

Kesto: 2-4h
Pyydä tarjous
Hinta alkaen 490,00 € (+ ALV 24 %)

WORKSHOPIEN ESIMERKKISISÄLLÖT

 1. Uni ja palautuminen
  2
  Suorittamispaineet ja täyteen ahdettu kalenteri käyvät jatkuvaa kamppailua unen ja palautumisen kanssa. Mikä on laadukkaan unen ja riittävän palautumisen merkitys hyvinvoinnin kannalta? Miten turvaat ne kiireisessä arjessa?
 2. Stressi
  Stressi
  1
  Stressi on luonnollinen reaktio, mutta erotatko hyvän ja pahan stressin toisistaan? Entä miten stressi vaikuttaa elimistöömme lyhyellä ja pitkällä aikavälillä? Hyppää kuskin paikalle ja hallitse stressiä!
 3. Vähennä istumista
  3
  Istumme päivästämme suuren osan. Moni ei kuitenkaan mieti sen tarkemmin, miten ja missä he istuvat. Miten istuminen vaikuttaa hyvinvointiimme, ja miten voimme vaikuttaa istumisen määrään ja laatuun?
 4. Ravinto
  4
  Olemme sitä mitä syömme. Tästä huolimatta ravintoa ja siihen liittyviä perusasioita jätetään toistuvasti huomioimatta. Mitkä ovat oleellisimmat tekijät ravinnon ja syömisen hallinnassa? Miten edistät hyvinvointiasi ravinnon keinoin?

OTA YHTEYTTÄ! 

Sovi tapaaminen ja lähdetään yhdessä tekemään työtä työhyvinvoinnin puolesta.

Nimi
Sähköposti
Viesti
Puhelinnumero
Lähetä